Het merk Anne


Welkom bij Anne Lighting! Een bedrijf waar een rijke geschiedenis aan vooraf gaat. Ik ben Anne en kom uit een familie met de roots in de verlichtingsbranche. Mijn vader, groot- en overgrootvader zijn namelijk goed voor meer dan 80 jaar ervaring. De kennis en inspiratie gebruiken we van de mannen, maar daar geven we onze eigen twist aan. Het is tijd voor een moeder-dochter onderneming binnen de familie. Samen met mijn moeder zijn we in 2014 gestart met dit exclusieve lichtmerk! 

Door onze gedurfde, eigenwijze houding gaat Anne de verlichtingsmarkt compleet veranderen. Het ontwerpen van de lampen doen we zelf. Onze inspiratie halen we uit jou, interieurliefhebbers en ontwerpers. Ook bezoeken we beurzen, houden we trends bij en brengen we veel tijd door aan de tekentafel. We volgen niet blindelings de trends, maar produceren en ontwikkelen alleen lampen waarin we geloven. Deze lampen zijn te herkennen aan de stoere afwerking, het betaalbare design en ons eigen Anne-label.

Anne Mark II wit

'' Anne Lighting is een fantasie die werkelijkheid is geworden. Het is fantastisch om samen met mijn moeder te bouwen aan Anne Lighting. We brengen veel tijd door samen en werken aan unieke concepten. Niets mooier dan elkaar aanvullen. Dat is toch een moeder-dochter droom? ''

Benieuwd naar onze avonturen? Schrijf je dan snel in op onze online nieuwsbrief!
We houden je maandelijks op de hoogte van de laatste updates, de nieuwste modellen en unieke aanbiedingen!